Over Mansier

Mansier Tuinmachines is gespecialiseerd in verkoop, reparatie en onderhoud van tuingereedschappen en -machines. U vindt bij ons een compleet assortiment topkwaliteit producten, waaronder Honda. Ook kunt u bij ons terecht voor gebruikte machines. Ideaal dus voor de professionele gebruiker, maar ook voor iedereen die met plezier en zonder problemen in de tuin aan de slag wil. Bij ons krijgt u deskundig advies over welke oplossing voor uw situatie en budget het meest geschikt is.

Sinds juni 2002 zijn wij gevestigd in Dedemsvaart, van hieruit zijn wij 10 jaar later gegroeid naar een bedrijf waarin 8 specialisten werkzaam zijn en dat geheel gespecialiseerd is tuin-, bosbouw, en reinigingsmachines.

Kwaliteit en service
Ook na aanschaf van uw machine blijven wij u graag van dienst. Uiteraard maken wij uw machine gebruiksklaar en kunt u voor vragen, maar ook service en onderhoud altijd bij ons terecht. Is uw tuinmachine stuk? Geen paniek. Onze ervaren technici kunnen deze snel en vakkundig repareren in onze eigen werkplaats. Met onze eigen transportmiddelen halen we uw machine zo nodig op en brengen deze na reparatie weer terug. Ook voor reparatie en onderhoudsbeurten bent u bij ons aan het goede adres.

In onze showroom vindt u een groot deel van ons assortiment. U kunt op uw gemak rondkijken en advies inwinnen bij een van onze ervaren mede- werkers. Van handmaaier tot zitmaaier, van motorkettingzaag tot robotmaaier, van bosmaaier tot tuinfrees en van veegmachine tot houtversnip-peraars, wij adviseren u graag.


Wij zijn gevestigd dichtbij industrieterrein 'Rollepaal' in Dedemsvaart. Kom gerust eens langs, we zijn zes dagen in de week geopend.